Taste of beer
omdat smaken verschillen

Wie is Taste of beer

Mijn naam is Gijs Radix, ik ben gepassioneerd, energievol en enthousiast in het bijzonder over klant- en gastgericht denken. Van bijbaantje op mijn 16de tot bedrijfsleider op mijn 35ste heb ik een grote liefde voor het horeca-vak ontwikkeld.

Na een uitstapje naar de logistieke sector, waar het verlenen van service even zo belangrijk is, heb ik besloten mijn liefde en ervaring op het gebied van gastvrijheid te gaan delen. 

Met Taste of beer bied ik u de mogelijkheid om, door middel van een op maat gemaakte hospitality training, het gastvrijheidsgevoel van uw gasten/klanten te verhogen. Ook kan er voor specifieke onderdelen binnen de service een horeca training gegeven worden. Bekijk voor de mogelijkheden mijn pagina horecatraning.

Ik hoop uw interesse te hebben gewekt en wilt u meer informatie neem contact op via info@tasteofbeer.nl of bel naar telefoonnummer 06-25160104.

Met vriendelijke groet,

Gijs